Acties voor Milan

15-07-2017

Bij Ijscafe Holland gaat er € 1,00 naar Stichting Vrienden van Milan per verkochte kinderijs coupe..dus iedereen aan een kindercoupe 🙂

http://www.ijscafeholland.nl/

15 mei 2017

Vanaf vandaag Design by Milan online gegaan. Trots op.. zie Facebook Design by Milan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

01-04-2017

Dakfocus gaat iedere maand geld overmaken naar de Stichting … iedere nieuwe deal daar gaat € 5,- naar Milan.

 

29 maart 2017

1 jarig bestaan bij Primera Uden (centrum) ze gaan zaterdag 8 april dit vieren met een bandje voor de deur en mensen kunnen dan doneren voor Milan.

 

28 maart 2017

Op verschillende plekken een donatie bus mogen neerzetten:

Blij in Balans, Tuinarrangeurs Leona, Eetpunt ’t Plein & Spoor 8.

 

18 augustus 2016

Heel heel heel goed nieuws!!!Smit & Dorlas Caribbean Aruba en The Coffee Factory Curacao sponsoren 6 dagen verblijf in Hotel Resort Acoya Curacao ten behoeve van de dolfijnentherapie voor Milan. Dieter en Cedric hartelijk dank voor jullie mooie bijdrage.

 

8 augustus 2016

Hart van Nederland hierbij de link naar de uitzending:

http://www.hartvannederland.nl/algemeen/2016/voetbalshirts-geveild-voor-zieke-milan-8/

 

10 juli 2016

Open dag FC Utrecht waar we aanwezig mochten zijn voor verkoop van armbandjes.

 

11 mei 2015

Gisteren hebben we op de rommelmarkt in Uden €173,15 verdiend.

 

6 mei 2015

Op de beautybeurs in Uden zijn er voor €130,- aan Vrienden van Milan-bandjes en sleutelhangers verkocht.

 

9 april 2015

De heer/mevrouw Schumans heeft de inhoud van het kaartpotje gedoneerd aan de Stichting. Bij deze alvast succes met het kaarten !!

Dank je wel voor deze bijdrage !

 

25 maart 2015

De stichting heeft van Ingrid Verkuijlen, eigenaar van Gastouderbureau het fantastische bedrag van €250,- gekregen. ( www.viaviela.nl en www.oppas.nl )

Ingrid super bedankt voor deze bijdrage !

 

4 februari 2015

De Stichting heeft bij Living for all in Uden een unit tot de beschikking gekregen. De opbrengst van de verkoop uit deze unit gaat rechtstreeks naar de Stichting. Mochten er ondernemers zijn die spullen (non-food) hebben die uit-assortiment zijn, maar nog wel verkoopbaar zijn, dan houden we ons van harte aanbevolen.

 

19 oktober 2014

Vorige week is er bij een 45 jarig huwelijksfeest in Uden een fantastisch bedrag van €1.250,- opgehaald voor de Stichting. Deze lieve mensen willen graag anoniem blijven. We willen ze desondanks enorm bedanken voor deze geweldige bijdrage !

19 september 2014

AG Haarmode uit De Meern heeft een donatiebox in de zaak gezet. Inmiddels hebben de klanten in zes weken tijd al €163,80 in gedoneerd.

AG Haarmode en natuurlijk de klanten, hartstikke bedankt voor de donaties !

7 juli 2014

De rommelmarkt van afgelopen zondag in Uden heeft de Stichting €122,15 opgeleverd.

1 juli 2014

De Beautybeurs in Uden heeft voor de stichting het mooie bedrag van €520,- bij elkaar gehaald. Mireille en Mathilde geven aan dat ze blij zijn om een steentje te hebben kunnen bijdragen. Niet alleen Mireille en Mathilde zijn blij maar ook De Stichting Vrienden van Milan.

Mireille en Mathilde, super bedankt voor dit mooie bedrag !

10 juni 2014

De kinderen van groep 5 en 8 van CBS de Schakel uit Harderwijk hebben met het lopen van de avond4daagse € 263,50 verdiend voor de Stichting. Een super mooi bedrag !

Iedereen bedankt voor deze bijdrage !

5 juni 2014

Deze week loopt Thimon van Hunen de avond4daagse voor Stichting Vrienden van Milan. Er lopen nog meer kinderen uit groep 5 en groep 8 van basisschool De Schakel voor dit goede doel.

Thimon super goed initiatief !

24 februari 2014

Gisteren heeft de rommelmarkt in de tennishal in Uden €175,25 opgeleverd voor de Stichting.

28 januari 2014

Gisteren hebben we weer van Jan Willems op de bingoavond in de Peel het bedrag van €340,- mogen ontvangen. Er was door de bingo-gasten €169,- gedoneerd in een potje. Dit bedrag is door Jan en de bingocommissie verdubbeld. Iedereen enorm bedankt hiervoor !

23 januari 2014

Half november heeft Bert van der Heijden van praktijk Shenti contact met ons opgenomen. Hij wilde kostenloos proberen Milan meer rust te geven met zijn therapieen. We mogen nu best concluderen dat het Milan goed doet. Heeft sinds de start van deze therapieen i.p.v. één a twee keer per week een aanval, nu één a twee keer per maand. Een mega vooruitgang voor ons, maar nog belangrijker voor Milan. Verder heeft Milan meer rust gekregen.

Bert, super dat je dit voor dit mooie ventje wilt doen !

5 januari 2014

Het Udens VMBO college had een kerstactie op touw gezet, een deel van deze opbrengst ging naar de Stichting Vrienden van Milan. We zijn enorm bij met het fantastische bedrag van €500,-

VMBO College Uden; hartstikke bedankt !!

2 januari 2014

fotoDe unit van de Stichting Vrienden van Milan bij Living for All in Uden heeft in de maand november en december €677,71

Eric Beks en ondernemers van Living for All, nogmaals super bedankt voor het beschikbaar stellen van deze unit en spulletjes !

 

 

 

17 november 2013

Eric BeksBij Living for All in Uden hadden ze een aktie opgezet waarbij de opbrengst daarvan naar de Stichting ging.

Uiteindelijk is dit een bedrag geworden van €480,-.  Eric Beks heeft dat bedrag verdubbeld en verder heeft Eric een unit bij Living for All beschikbaar gesteld waar spulletjes worden verkocht die beschikbaar worden gesteld door verschillende ondernemers van Living for All, waarvan die opbrengst naar de Stichting gaan.

Eric Beks, enorm bedankt voor dit fantastische gebaar !

 

26 augustus 2013

Maandag heeft de Stichting weer van Jan Willems op een bingoavond in de Peel het bedrag van €379,- mogen ontvangen. Jan en de rest van het team en jullie gasten enorm bedankt !

28 juli 2013

Vandaag op een rommelmarkt gestaan. Hebben een recordopbrengst van €252,35. Dit hadden we nooit verwacht, want door het slechte weer van afgelopen nacht stond de tennishal helemaal blank met water, waardoor de meeste buiten moesten staan. Milou weer bedankt voor de hulp en iedereen die spulletjes hebben gegeven voor de verkoop ook erg bedankt hiervoor !

01 juli 2013

Gisteren hebben we de opbrengst van het huwelijkfeest van Wim en Diny Teunissen gekregen. We werden door het hele gezin met aanhang zeer warm en hartelijk ontvangen. We kregen ook een brief waarin stond hoe ze tot onze Stichting waren gekomen. Ze zaten namelijk vorig jaar op een terras in Uden en zagen toen ons zitten met Milan. Ze waren onder de indruk van Milan en hoe wij met hem omgingen. Ze konden hun ogen er niet van af houden en er gingen allerlei gevoelens door hun heen. Aan de ene kant vooral bewondering aan de andere kant hoe het leven ook kan gaan en dat niet alles zomaar vanzelfsprekend is. Dit deed hun ook weer beseffen hoeveel geluk ze hadden met twee gezonde dochters, ondanks dat zij ook de nodige tegenslagen hebben moeten incasseren.

Wim en Diny en natuurlijk ook Teuntje, Jan, Joepke en Maurits, hartelijk bedankt voor dit fantastische bedrag van €800 !!

24 juni 2013

We kregen vandaag een fantastische mail van de familie Teunissen uit Volkel. Ze geven aanstaande zaterdag hun 25 jaar huwelijksfeest en hebben aan al hun gasten gevraagd om een enveloppe met inhoud mee te nemen i.p.v. een cadeau. Het bedrag wat ze ontvangen gaat naar de Stichting Vrienden van Milan !

Wim en Diny, hartstikke lief dat jullie aan onze Milan denken, super !

9 juni 2013

Bij snackbar De Heerlijkheid in het centrum van Uden heeft bandjes van de Stichting verkocht. In totaal hebben zij €78,17 opgehaald.
Iedereen van het personeel snackbar De Heerlijkheid; dank jullie wel !

2 juni 2013

Vandaag buiten op een rommelmarkt gestaan. De opbrengst viel een beetje tegen, maar alle beetjes helpen. Totaal was het €98,75.
Milou weer bedankt voor de hulp!

28 mei 2013

Gisterenavond waren we weer door Jan Willems uitgenodigd om aanwezig te zijn op een bingoavond. We kregen toen €360 uit de fooienpot overhandigt en van de bingovereniging weer €250. Ook Carnavalsvereniging De Wozokotten dank jullie wel voor de bijdrage! Opnieuw een super mooi bedrag voor de Stichting Vrienden van Milan!

19 mei 2013

Vandaag weer een rommelmarkt gehad op de voetbalvelden van Udi in Uden. De opbrengst is €172,78 viel ons 100% mee want de bus was nog bomvol toen we teruggingen…

10 mei 2013

De afgelopen week heeft de Stichting weer de nodige bedragen mogen ontvangen:

Prinsen opticien Uden €140 Rijwielhandel Ad Verstegen €20,05, Wijnhuis Uden €85 en het cafe Het Stulpke in Uden €82. Al deze ondernemers hebben een potje staan waar mensen in kunnen doneren en of een Vrienden van Milan bandje kunnen kopen.
Verder hebben we van Jan Willems afgelopen vrijdag tijdens een bingoavond in Odiliapeel €250 ontvangen. Daarnaast hebben we een fooienpotje gekregen waar ook nog eens €160 in zat.

Prinsen opticien, Rijwielhandel Ad Verstegen, Wijnhuis Uden, cafe Het Stulpke en Jan Willems hartstikke bedankt !

30 maart 2013

Gisterenavond waren wij door Jan Willems, die bingoavonden in Brabant organiseert,  uitgenodigd bij een extra bingoavond waar onze Stichting onder de aandacht werd gebracht. Het was een leuke avond met een fantastisch resultaat voor de Stichting. We hebben twee van de drie hoofdprijzen gewonnen. Stichting Vrienden van Milan is €830,- rijker !!

Jan en natuurlijk ook de rest van het team, hartstikke lief wat jullie allemaal voor onze Milan doen !

 

4 maart 2013

Gisteren op de rommelmarkt gestaan in de tennishal in Uden. Deze rommelmarkt heeft €159,95 opgeleverd voor de Stichting.

27 februari 2013

Op donderdag 7 maart komt SBS6 bij ons thuis om een onderwerp te maken over Milan. We krijgen dan van Bywin een speciale knuffel ( zie www.bywin.nl ) en SBS6 wilt verder meer dingen weten over ons gezin, de situatie rondom Milan, de therapieen en de aanstaande rechtszaak tegen de gemeente.

3 februari 2013

Het was een goed weekend voor de Stichting.

Vrijdag kregen we te horen dat Boudewijn en Jan een wekelijkse bingo gaan organiseren in de tennishal in Uden en dat er iedere week daarvan een vast bedrag naar de Stichting gaat. Boudewijn en Jan hartstikke tof voor dit mooie initiatief! Nu maar hopen dat er genoeg deelnemers komen.

Gisteren zijn we naar bowlingcentre in Nistelrode geweest waar wij de opbrengst kregen van het 12 uurs bowlingtournooi. De totale opbrengst is €1.230 geworden. Het personeel had ook nog eens €100 gedoneerd. John nogmaals bedankt om dit voor de Stichting te organiseren en natuurlijk ook het personeel van bowlingcentre Nistelrode, hartstikke lief !!

27 januari 2013

Gisteren hebben ongeveer 30 mensen bij bowlingcenter in Nistelrode van 10:00 tot 22:00 uur gebowld. De opbrengst van deze dag ging naar Stichting Vrienden van Milan. Het is uiteindelijk €1.130,- geworden.

Iedereen enorm bedankt voor deze mooie aktie !!

13 januari 2013

Vandaag weer op dezelfde rommelmarkt gestaan in de tennishal in Uden. Dit keer heeft deze rommelmarkt €145,68 opgeleverd voor de Stichting.

Toine en Chantal hartstikke bedankt voor de spulletjes die we van jullie hebben gekregen, erg lief ! We zullen deze de volgende keer proberen te verkopen, Boudewijn bedankt voor het mooie gebaar naar onze Stichting toe en natuurlijk Milou wederom bedankt voor de hulp !

16 december 2012

Vandaag hebben we weer op een rommelmarkt gestaan om spulletjes te verkopen. Deze rommelmarkt heeft de Stichting €150,45 opgeleverd. Milou bedankt voor de hulp !

15 december 2012

Dit unieke shirt van het Nederlands elftal hebben we via Annelieke Meyers van de K.N.V.B. gekregen om te verkopen. Op dit shirt staan alle handtekeningen van de EK selectie 2012. Onder de handtekeningen staan de namen van de spelers.

We hopen dat dit shirt een mooi bedrag oplevert voor de Stichting !

Laat maar weten als u interesse heeft in dit unieke shirt.

Hoogste bod is €300,- van  Joop van Dijck uit Someren op 13 januari 2013.

 

3 november 2012

We hebben gisteren een heel mooi officieel shirt van het Nederlands elftal gekregen met alle handtekeningen van de selectie er op. Dit shirt hebben we gekregen van Annelieke Meyers uit Eindhoven. De opbrengst gaat natuurlijk naar de Stichting. We hopen op een mooi bedrag. Aan dit unieke shirt zal het niet liggen.

Annelieke bedankt voor dit super mooie unieke shirt !

26 september 2012

Alle leidsters van het kinderdagverblijf Humpie Dumpie in Uden hebben afgelopen maandag in de teamvergadering besloten hun kerstpresentje niet te willen hebben, maar dat dit geld gedoneerd wordt naar Stichting Vrienden van Milan! Geweldig idee en een fantastisch initiatief !

Team Humpie Dumpie Uden; hartstikke bedankt voor dit fantastische gebaar, dank jullie wel !!

24 september 2012

Gisteren hebben we in Uden op de rommelmarkt gestaan. De spulletjes die we hebben verkocht heeft €169,90 opgebracht. Weer een mooi bedrag voor de Stichting.

26 augustus 2012

Op vrijdag 24 augustus waren wij op uitnodiging van FC Eindhoven te gast bij de thuiswedstrijd tegen SC Cambuur. Milan kreeg voor de wedstrijd van  hoofdtrainer John Lammers een shirt met handtekeningen en ook een wedstrijdbal met handtekeningen. Wij hadden een paar bandjes van de Stichting meegenomen. John Lammers deed dit bandje direct om. Na de wedstrijd nog even op de foto, het oranje bandje heeft geluk gebracht, de eerste drie punten van het seizoen waren binnen.

Pascal Maas, John Lammers en de rest van de technische staf, dank jullie wel voor dit mooie gebaar !

12 augustus 2012

We hebben van Ronald en Wendie van Harte snackbar in Uden de opbrengst mogen ontvangen van de verkoop van de bandjes. De totale opbrengst is €248,66 geworden. Een supermooi bedrag waar we weer erg blij mee zijn.

Ronald en Wendie wederom bedankt voor deze bijdrage, maar natuurlijk ook de klanten van Harte snackbar !

6 augustus 2012

We hebben gisteren, van de eigenaar van cafe De Batavier in Wanroij, de opbrengst van de verkochte bandjes gekregen. Het was €203,75 geworden. Jolke gaf aan dat de verkoop nu helemaal stil lag, omdat er in het dorp een ziek kindje was waar ook een Stichting voor was opgericht en binnenkort een benefietconcert voor wordt georganiseerd. Wel leuk om te horen dat die Stichting Onze Kay heet.

Jolke en de gasten van cafe De Batavier bedankt voor de bijdrage !

6 juli 2012

Bij Intersport in Uden mochten de bandjes gedurende een maand worden verkocht. De opbrengst is uiteindelijk €57,24 geworden. De klanten deden, zoals je aan het bedrag kunt zien, ook wisselgeld in de spaarpot.

Intersport en de klanten van Intersport, bedankt voor de bijdrage!

30 mei 2012

Op tweede pinksterdag hebben we op een rommelmarkt in Uden gestaan. De opbrengst wat ten goede komt voor de stichting was €215,-. Kim, Milou, Stephen en Corry bedankt voor jullie hulp.

10 mei 2012

Vandaag hebben we silicone polsbandjes gekregen van het bedrijf Allpremiums Business & Promogifts. Zij hebben voor ons deze bandjes gemaakt met de
tekst Vrienden van Milan er in gegraveerd om hopelijk zoveel mogelijk geld op te halen voor de stichting.
De polsbandjes zijn in de kleuren wit en oranje.

We hebben de bandjes in drie verschillende maten. Kindermaatje (vanaf ca 6 jaar) alleen in de kleur oranje, de damesmaat en herenmaat zijn in de kleuren oranje of wit. De prijs van een polsbandje is €2,- en de opbrengst gaat natuurlijk naar de stichting.

Buddy Wolvers hartstikke bedankt voor dit mooie gebaar naar de Stichting! We hopen inderdaad veel succes te hebben met de verkoop van deze mooie polsbandjes.

8 mei 2012

Wij zijn afgelopen weekend twee maal in de Thermaalbad in Arcen geweest. Milan heeft enorm genoten van de warme baden. Was erg mooi om hem te zien genieten. De algemeen manager van Thermaalbad Arcen heeft afgelopen maandag via mail laten weten dat we 8 vrij kaartjes ontvangen, zodat Milan nog meer kosteloos kan genieten.

Frank Habets, bedankt voor dit mooie gebaar!

27 april 2012

Duthler Veghel had in de koffiecorner een potje staan waar klanten een bijdrage in konden stoppen. Uiteindelijk hebben ze €175,- opgehaald voor de Stichting.

Duthler Veghel bedankt voor deze lieve actie!

29 maart 2012

We hebben vandaag van PSV NV een leren bal ontvangen met handtekeningen van de selectie erop. De opbrengst van het hoogste bod gaat natuurlijk naar de Stichting. Heb op een A4-tje staan van wie welke handtekening is.

Kim Smiths van de PSV FANdesk, bedankt voor het opsturen van deze leren bal. We hopen op een mooi bedrag voor de Stichting Vrienden van Milan.

Ron van der Rijt uit Balgoij heeft de leren bal met handtekeningen ontvangen en heeft €125,- gedoneerd op de Stichting Vrienden van Milan. Ron dank je wel !!

18 maart 2012

We hebben gisterenmiddag van Maarten en Tamara Willemse een shirt van PSV gekregen met handtekeningen van 14 spelers. Dit shirt is door Philips geschonken aan onze Stichting om er hopelijk een mooi bedrag voor te krijgen. De opbrengst gaat natuurlijk naar de Stichting Vrienden van Milan.

Hoogste bod van €200,- is van Michael Klaassen uit Lieshout.

 

Maarten, Tamara en natuurlijk Philips, bedankt voor deze bijdrage!

8 maart 2012

F.C. Twente heeft een shawl met handtekeningen en een shirt van de voetbal academie opgestuurd. Het shirt heeft €100,- opgebracht en gaat naar de Fam. vd Meer uit Vriezenveen. Hopelijk zal de shawl met handtekeningen ook nog een mooi bedrag zal opleveren voor de Stichting. We willen F.C. Twente en Hedy bedanken voor het opsturen van het shirt en shawl.

4 maart 2012

Kim, Milou en Simone hebben vandaag op een rommelmarkt in Uden gestaan. De opbrengst wat ten goede komt voor de stichting was €125,-. Kim en Milou bedankt voor jullie hulp.

27 december 2011

We hebben bij meneer en mevrouw van Eerd de opbrengst gekregen van een feest die was georganiseerd ter ere van haar 70 ste verjaardag. Mevrouw van Eerd wilde geen cadeau’s maar een financiele bijdrage voor de Stichting Vrienden van Milan. In totaal is er €2.590 gedoneerd. Een fantastisch bedrag! We willen de gasten bedanken voor de donatie, maar ook nogmaals meneer en mevrouw van Eerd, we vinden het echt fantastisch dat jullie aan onze Milan hebben gedacht!

15 december 2011

Op de verjaardag van Simone kregen we van Wendie van cafetaria “Harte Snackbar” een heel mooi cadeau. Het was ook ingepakt als een cadeau. Het was de opbrengst van hun opgestarte aktie. Ronald en Wendie hadden op de toonbank het artikel van Milan geplaatst en daarbij een potje waar de klanten in konden doneren.

Gedurende drie maanden hebben de klanten van “Harte Snackbar” €370,70 gespaard. Een supermooi bedrag voor de Stichting.

We willen de klanten van cafetaria “Harte Snackbar” enorm bedanken voor de bijdrage, maar natuurlijk ook Ronald en Wendie voor het opstarten van deze aktie. Hartstikke tof dat jullie aan Milan hebben gedacht. Dank jullie wel !!!

5 december 2011

Sylvia van Grootel, die een aktie bij de Albert Heijn in Uden heeft opgestart, is vandaag langs geweest. Ze had diverse cadeautjes voor de kinderen meegenomen en een enveloppe met een heel mooi bedrag voor de Stichting. Sylvia had bij de statiegeldautomaat een grote ton neergezet met foto’s van Milan er op. Verder had ze het krantenartikel uit het Udens weekblad van Milan er bij gehangen.

Bijna drie maanden lang konden de klanten hun statiegeldbonnetje in de ton doen ten gunste van de Stichting Vrienden van Milan. Gedurende die periode heeft deze aktie €496,10 opgeleverd.

We willen Sylvia en de Albert Heijn Uden enorm bedanken voor dit hartelijke initiatief ! Verder natuurlijk ook al die lieve mensen die hun statiegeldbonnetjes in de ton hebben gestopt.

18 oktober 2011

Dinsdag waren wij uitgenodigd bij de ING in Veghel om het eindresultaat van de aktie die was opgezet te horen. We hadden natuurlijk ook Milan meegenomen.  Na een korte introductie van Jeroen Prevo, die de aktie had opgestart, kregen we te zien wat het bedrag was geworden. Fantastisch! Een heel mooi bedrag wat weer op de rekening van de Stichting is bijgeschreven. Alle managers kregen letterlijk van Milan een vette glimlach toen Jeroen de cheque op Milan’s schoot had gelegd.

“Jeroen en de overige leden van het management team regio Zuid, enorm bedankt voor dit fantastische bedrag en voor het bedenken en ondersteunen van deze fantastische aktie!”

14 Oktober 2011

Wim en Jenny van de Kerkhof hebben hun vrienden verzocht om naar de site te gaan en te doneren i.p.v. een presentje voor een feest wat ze gaan geven. We hebben inmiddels de nodige donaties binnen gehad. Wim en Jenny hebben op het feestje ook nog bedragen ontvangen. Dit bedrag hebben ze ruim naar boven afgerond naar een nog veel mooier bedrag voor de Stichting.

“Wim en Jenny bedankt voor alles en hartstikke lief dat jullie aan onze Milan denken!”

September 2011

De afdeling category management van de JUMBO Supermarkten stelt zeer goed gevulde boodschappen tassen voor de Stichting beschikbaar. Opbrengsten gaan natuurlijk naar de Stichting.
Mocht je interesse hebben in zo’n praktische goed gevulde JUMBO-tas, dan horen wij dit natuurlijk graag.

 

“Afdeling category management van de JUMBO Supermarkten bedankt hiervoor!”

September 2011

Cafetaria “Harte snack”, kapsalon “Trendy by Wendy” en supermarkt “AH” hebben laten weten dat ze gaan proberen om geld in te zamelen voor de Stichting.

“Ronald, Wendie, Sylvia & Wendy, hartstikke mooi dat jullie iets willen betekenen voor de Stichting, dank jullie wel !”

September 2011

Het managementteam van Regio Zuid van de ING hebben een actie bedacht. Ze gaan proberen zoveel mogelijk geld voor de Stichting op te halen en zetten hier persoonlijke prestaties tegenover in de vorm van prijzen. De ING collega’s kunnen na een eerste donatie van €5 loten kopen van €2,50 per stuk om zodoende mee te dingen naar 1 van de prijzen, waarbij alle opbrengsten naar de Stichting Vrienden van Milan gaan.

“Managementteam van regio Zuid bedankt voor het opstarten van deze originele actie!”

Augustus 2011

Op de rommelmarkt in Nistelrode hebben we diverse spullen verkocht. De gehele opbrengst komt ten goede voor de Stichting Vrienden van Milan.

“Iedereen die spullen hebben gegeven en hebben meegeholpen, bedankt daarvoor!”

Augustus 2011

Op mijn verjaardag kreeg ik een gedicht onder ogen. Na dit mooie en emotionele gedicht te hebben voorgelezen mocht ik het cadeau uitpakken. Het was een schilderij van mijn beste vriend Colin Camu, die in 2003 helaas is overleden. Op de achterkant van dit schilderij stond een fantastisch bedrag vermeld dat namens Colin aan de stichting was aangeboden.

” Jan, Denise en Donna bedankt voor deze fantastische donatie! Colin jij natuurlijk ook bedankt. Ik mis je nog steeds !”

Juli 2011

Op de kermis in Erp had Vera, onze oppas voor Milan, een fooienpot opgehangen. Zij verkocht tijdens die dagen drankmuntjes. De opbrengst uit die fooienpot gaan we gebruiken voor het kopen van een speciale mat, waarop Milan zich makkelijker kan omrollen en comfortabeler op kan liggen. De fysiotherapeut van Milan had ons hier op geattendeerd.

“Vera dank je wel voor de opbrengst van deze originele actie !”

Maart 2011

Op zaterdag 19 maart, nog voor het oprichten van de Stichting, was er een mooi feestje georganiseerd. De opbrengst ging naar een onbekend goed doel. Een paar dagen na het feest kregen wij een brief waarin stond dat een deel van deze opbrengst voor Milan’s therapie was bestemd. Fantastisch!

” Frank, Mien, Harry & Laetitia dank jullie wel voor deze donatie en…. dat jullie aan onze Milan hebben gedacht !”